fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Zatezanje vrata

Stanja/problemi | Vrat | Zatezanje vrata

Stanja/problemi | Vrat

Zatezanje vrata

Imate li problema s obješenom kožom lica i vrata? Želite li nekiruršku alternativu za rješavanje opuštene kože? Obratite se provjerenim stručnjacima RITZ ESTETIKE!

Postoji izraz ‘Vrat je prava tužibaba’ jer neupitno otkriva naše godine. Naime, koža vrata iznimno je tanka pa se gubitak kolagena i elastina odražava kao nedostatak punoće i tonusa kože. Uz taj gubitak koža postaje obješena zbog čega cijelo lice poprima stariji izraz.

Posljednjih se godina estetika toliko razvila da gotovo ne postoji estetski problem koji nije moguće riješiti nekirurškim putem.

U RITZ ESTETICI stoga nudimo posebne pakete zahvaljujući kojima ćete u svega nekoliko tretmana riješiti bilo koji svoj problem.

hifu poslije 300x300 1

Vrat je definitivno područje tijela na kojem su najvidljiviji prvi znakovi starenja – od viška masnog tkiva, preko naborane kože do opuštenih mišića. Osim neinvazivnih tretmana za podizanje i zatezanje kože vrata, često se preporuča i kirurška intervencija, odnosno operacija u lokalnoj ili općoj anesteziji?

u

Tko je kandidat za zatezanje vrata?

Svaka osoba koja ima vidljivo naboranu kožu vrata, višak masnog tkiva i opuštene mišiće može se podvrgnuti tretmanima neinvazivnog zatezanja kože.No, kada je riječ o operativnom zahvatu, s obzirom da je starenje individualan prirodni proces kod svake osobe, stručnjaci predlažu da kod ovog tretmana starosna dob bude optimalna kako bi se obavilo zatezanje kože. Najčešće se radi o osobama između 40. i 60. godine života.

Najidealniji tretmani za zatezanje vrata:

  • Frakcionirana radiofrekvencija
  • Botox
  • Nithya kolagen
  • HIFU
  • Profhilo

Ostali problemi na vratu

Podbradak

Uklanjanje podbratka

Podbradak, poznat i kao submentalna masnoća, uobičajeno je stanje koje se javlja kada se ispod brade formira sloj masti. Podbradak često povezujemo s debljanjem, ali ne morate imati višak kilograma da bi ste ga imali.

Vrat

Bore na vratu

Slijedom prirodnog starenja i koža oko vrata se stanjuje, vidljivi su nabori i slabljenje elastičnosti. Gubitkom kolagena i elastina, dviju vrlo važnih bjelančevina koje utječu na strukturu i izgled kože, ona postaje sve osjetljivija na vanjske štetne faktore.