fbpx
estetika logo bijela

ZAKAŽITE BESPLATNE KONZULTACIJE

Izgledajte njegovano, osjećajte se mlado

 

Njega kože je izuzetno važna za održavanje zdravog i blistavog izgleda. Ako želite naučiti više o tome kako pravilno njegovati svoju kožu i učiniti je zdravijom, ljepšom i mlađom, ovo je prava prilika za vas!

Poliklinika Dr. Ritz nudi besplatne konzultacije. Dr. sc. Liana Ritz, dr. med. oftalmolog, koja se više od 30 godina bavi plastičnom i estetskom kirurgijom te nekirurškom estetikom lica osobno će Vas pregledati, te pružiti sve potrebne informacije o tome kako pravilno njegovati kožu lica i tijela, koje su najbolje metode i proizvodi za vaš tip kože te kako spriječiti razne probleme kože poput akni, ožiljaka, pigmentacija i drugih.

Ako ste zainteresirani za ovu uslugu, jednostavno unesite svoje podatke u obrazac kako biste zakačili besplatnu konzultaciju. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi dogovorili termin konzultacije.

Ne propustite ovu priliku da naučite više o njezi kože i učinite svoju kožu zdravijom, blistavijom i mlađom.

Dunja na tretmanu hidratacije lica 1

Upišite svoje podatke i željeni termin. Vaša e-mail adresa i broj telefona nam trebaju isključivo kako bismo dogovorili vrijeme konzultacija. Netko iz našeg tima će Vas kontaktirati čim zaprimimo Vašu poruku.

Kontakt

Adresa

Kranjčevićeva 50
10 000 Zagreb

Telefon

+385 91 601 3708

Email

info@ritz-estetika.com