fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Tanka koža lica

Stanja/problemi | Koža | Tanka koža lica

Stanja/problemi | Koža

Tanka koža lica

Istraživanja su pokazala kako je tanka koža, zbog osjetljivosti i teksture brže stari od deblje kože, no kod nje je zato efekt pomlađivanja dermalnim filerima uspješniji nego kod kod osoba s debljom kožom. Tanka se koža, naime, lakše prilagođava ekspanziji tkiva, dok je za tvrdu i deblju kožu potrebno utrošiti više materijala. No, poseban problem predstavlja tanka zrela koža jer su na njoj jako vidljive plitke bore.

Najidealniji tretmani za tanku kožu:

Ostali problemi na licu

Akne

Akne

Svaka peta osoba još niz godina ima problema s aknama. U rijetkim slučajevima uopće ne dolazi do izlječenja. Od akni ne oboljevamo samo tijekom puberteta, nego sve češće i kasnije.
Anti Age

Nekirurško podizanje lica

S godinama naše lice gubi elastičnost i formu te poprima pomalo ‘obješeni’ oblik. Figurativno objašnjavajući naše lice poprima oblik trokuta, za razliku od oblika slova V koje krasi napeto i zategnuto mladoliko lice.

Oblikovanje lica

Konturiranje srednjeg dijela lica

Gubitak volumena kože lica, kao posljedica prirodnog procesa starenja, jedna je od estetskih ‘boljki’ koje najviše smetaju ne samo pripadnicama ljepšeg spola, nego sve više i muškarcima.

Hidratizacija

Konturiranje donjeg dijela lica

Estetski stručnjaci često ističu kako je dovoljan čak i samo jedan dio lica koji može popraviti cjelokupni dojam lica, a to je donji dio čeljusti. Obješen i opušten izgled najviše postara osobu.

Oblikovanje lica

Podizanje obraza

Korekcija i oblikovanje obraza trenutno je definitivno jedan od najtraženijih tretmana za pomlađivanje lica, jer može brzo i jednostavno vratiti prirodan mladolik izgled – ako se u njemu ne pretjera.
Oci

Podizanje obrva

Poznato je kako su i lijepo oblikovane obrve još jedan adut mladenačkog izgleda, no nažalost ni one nisu imune na starenje. I one se s vremenom stanjuju, sijede i prestaju rasti, a mišićno tkivo koje ih drži počinje se opuštati.

Anti Age

Vraćanje elastičnosti

Već smo istaknuli kako je opuštena koža jedan od najuočljivijih znakova starenja. Osim hormonalnih promjena, prirodnog procesa starenja, na gubitak elastičnosti kože utječe i loša prehrana, razni vanjski uvjeti, kriva njega…

Oblikovanje lica

Perfetto face

Svi sanjamo da imamo mladoliko lice, svjež i zaglađen ten, prirodan izgled koji će nam popraviti samopouzdanje i pogled u ogledalo. Koža već nakon samo jednog tretmana može izgledati svježije, glađe i zategnutije.