fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Obješene vjeđe

Stanja/problemi | Oči | Obješene vjeđe

Stanja/problemi | Oči

Obješene vjeđe

Starenjem naše lice poprima pomalo otužan izgled lica, a obješene vjeđe jedan su od najčešćih pokazatelja gubitka mladolikog lica. No, obješene vjeđe nemaju samo utjecaj na vizualan izgled i estetiku lica, nego mogu i oslabiti funkciju vida.

obješene vjede ritz estetika 1

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u području oftamologije dr. Liane Ritz i našeg tima stručnjaka RITZ ESTETIKA je jedna od najmjerodavnijih adresa za izvođenje blefaroplastike, brzog i bezbolnog tretmana kirurškog odstranjivanja viška masnih naslaga u gornjim kapcima. Rezultat je otvoren pogled, osvježeno i pomlađeno lice koje traži manje šminke te širi vaše vidno polje!

Najidealniji tretmani za rješavanje obješenih vjeđa:

  • Blaferoplastika

  • Pro Power eye Flash Treatment

  • Botox

  • Elektroporacija

Ostali problemi na očima

Oci

Tamni podnočnjaci

I dok su nekada tamni podočnjaci mogli ukloniti samo kirurškim putem, suvremena estetika vrlo ih uspješno i bezbolno eliminira hijaluronskim dermalnim filerima.

Oci

Otečeni podočnjaci

Blago oticanje i ‘napuhanost’ kože ispod očiju i na gornjim vjeđama jedan je od najčešćih fizičkih znakova starenja. Tkivo oko očiju te mišići koji podržavaju naše vjeđe, slabe tijekom godina.
Bore

Bore smijalice

Bore smijalice oko očiju i usana nazivamo i nazolabijalne bore ili jednostavnije – mimičke bore. One su neizostavan dio starenja ali definitivno nisu razlog da se prestane smijati.

Oci

Umorne oči

Koža oko očiju, ubrzano stari pod utjecajem štetnih vanjskih faktora, posebno sunčevih zraka. Oko očiju se nalaze mnogi mišići koji kontroliraju oči i ekspresije lica.