fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Tretmani plazmom (PRP)

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Tretmani plazmom (PRP)

Tretmani | nekirurški

Tretmani plazmom (PRP)

Ovaj revolucionarni tretman aplicira se mezoterapijskim iglama, ali može koristiti i virtualnu iglu (elektroporacija) za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Ako tražite potpuno prirodni tretman pomlađivanja i regeneriranja Vašeg lica – koji polako, ali sigurno usporava proces starenja i briše ožiljke – PRP je tretman za Vas! Osjetite na svojoj koži jedinstvenu moć matičnih stanica koje obnavljaju Vašu kožu i zaboravite na nuspojave – PRP je 100% prirodni tretman koji koristi najdragocjenije sastojke iz Vaše krvi.

Tretman plazmom ritz estetika

Što je PRP (Platelete Rich Plasma)?

PRP terapija je prirodna metoda pomlađivanja kože koja koristi plazmu dobivenu iz Vaše krvi. Sama skraćenica – PRP – Platelete Rich Plasma – znači – plazma bogata trombocitima. Naime, u našoj plazmi nalaze se dragocjeni sastojci – trombociti, faktori rasta i matične stanice – i baš oni vrijedno potiču obnovu kože.

Trombociti sadrže u sebi hormon rasta i matične stanice – kombinaciju u kojoj leži tajna PRP tretmana. Matične stanice imaju jedinstvenu sposobnost da pomognu u obnavljanju drugih stanica i tkiva. Ako je koža zahvaćena borama ili ožiljcima, matične stanice i hormon rasta iz trombocita (koji se unose na takva područja) pomoći će Vašoj koži da se sama, prirodnim putem regenerira i obnavlja.

Naime, satične stanice potiču proizvodnju kolagena i krvnih žila, pa se oštećena koža sama počinje obnavljati, a istodobno se usporavaju i poništavaju znakovi starenja kože!

Što se događa ‘ispod kože’?

 • povećava se proizvodnja kolagena
 • povećava se rast krvnih žila
 • usporava se proces starenja kože

Oku vidljive promjene

 • koža je glađa, elastičnija i sjajnija
 • regeneriraju se oštećena područja (rupice od akni ili bore)
 • smanjuju se bore
 • smanjuju se ožiljci
 • bolja boja i debljina kože na licu, vratu, dekolteu i šakama
 • potiče se rast kose

Tko su idealni kandidati za tretmane plazmom?

Ako želite prirodnim putem polako regenerirati kožu, a imate neke od sljedećih stanja, PRP je tretman za Vas.

 • Željeli biste usporiti pojavljivanje bora?
 • Problemi s prištićima u mladosti ostavili su ožiljke, rupice ili sitne mrlje na licu?
 • Koža na Vašem licu izgleda umorno i beživotno?
 • Imate mrlje ili ožiljke uzrokovane nekim hormonalnim poremećajem?

Kako izgleda PRP tretman?

Zahvat počinje vađenjem krvi koju će Vam, u količini jedne epruvete (5ml), izvaditi naša medicinska sestra.
Krv se nakon vađenja stavlja u posebnu centrifugu s velikim brojem okretaja koja odvaja plazmu od ostalih sastojaka krvi. Dobiva se proizvod koji u maloj količini plazme sadrži visoku koncentraciju trombocita, sedam glavnih faktora rasta i veliki broj matičnih stanica. Sastojci te dragocjene plazme pomažu pri pomlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože.

Nakon što se na lice nanese anestetska krema, malim i nježnim ubodima dr. Liana Ritz će plazmu dobivenu centrifugiranjem  aplicirati u Vašu kožu.

Zahvat nije bolan, a kako bi se eventualna bol ublažila na lice se nanosi anestetska krema.

Koliko traje tretman?

Ako se radi mezoterapijskim iglama stavlja se anesteziološka krema, a ako se radi elektroporacijom anestezija nije potrebna. Tretman traje oko 60 minuta.

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.