fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Nithya

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Nithya
Tretmani | nekirurški

Nithya – za rješavanje ožiljaka

Nithya je linija inovativnih, ekskluzivnih proizvoda za strukturnu regeneraciju kože putem fiziološke reakcije i mehaničko-kemijskog podražaja, koji pomaže u regeneraciji vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva – stimulacijom fibroblasta i neokolageneze. Kolagen je glavni protein u vezivnom tkivu. Pomaže u održavanju čvrstoće, tonusa i zaostalosti kože, što ga čini vrijednim saveznikom protiv starenja kože. On je, dakle, jedan od glavnih faktora u održavanju zdrave kože. S godinama se smanjuje sinteza novog kolagena, a povećava njegova razgradnja. Opskrba kolagenom tipa 1 u dermisu stimulira stanice koje se koriste za njegovu proizvodnju – fibroblaste – na reprodukciju stvarajući neo-kolagen. Bitno je da on savršeno zadrži karakteristike prirodnog čak i nakon njegove ekstrakcije.
nithya ritz estetika 1

NITHYA potiče:

  • neokolagenezu
  • vraća tonus kože
  • smanjuje celulit, ožiljke i strije
  • popravljanje mrlje povezane sa starenjem
  • pomaže u održavanju elastičnosti kože smanjujući suhoću i
  • peroksidaciju lipida

Koliko traju rezultati?

Nakon tretmana primijetit ćete značajnu razliku u elastičnosti i gustoći kože. Rezultati traju do 6 mjeseci. Prema procjeni liječnika, nithya se može koristiti na licu, dekolteu, vratu, rukama, rukama i tijelu.

Postoje li neke nuspojave?

Tretman nema nuspojava. Jedini učinak nakon tretmana mogao bi biti lagano peckanje i crvenilo, koje nestaje nakon nekoliko sati.

Možemo li biti sigurni da injektiranje kolagena neće izazvati alergijske reakcije?

Injektiranje kolagena ne izaziva alergijske reakcije: kolagen tipa 1 koji se ubrizgava ima ‘nativni’ oblik, odnosno, proizveden je da održava savršenu biokemijsku i trodimenzionalnu strukturu kolagena u našem tijelu. Iz tog razloga se kaže da je ‘hipoalergen’.

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.