fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Injekcije za bore

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Injekcije za bore
Tretmani | nekirurški

Injekcije za bore

Injekcije za bore koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. One privremeno blokiraju impulse živaca do malih mišića lice i time onemogućuje sitnu mimiku koja zapravo stvara bore. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića a samim time koža se zaglađuje a bore postaju manje primjetne ili potpuno nestaju.  Injekcije za bore danas se apliciraju na lice i prije nastanka prvih bora, ali u puno manjim količinama nego kada se koriste za izražajnije bore. Jer za prevenciju i dugotrajan mladenački izgled treba misliti na vrijeme! Injekcije za bore najčešće se koriste za takozvane bore mrštilice i duboke linije na čelu, ali jednako tako su učinkovite i za podizanje obrva ili uklanjanje manjih bora oko očiju.
Injekcije za bore rtiz estetika

Koliko traje jedan tretman?

Trajanje tretmana: 30 minuta.

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.