fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Hidriranje (Skin Boosteri)

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Hidriranje (Skin Boosteri)

Tretmani | nekirurški

Hidriranje (Skin Boosteri)

Naša koža zbog nedostatka vode i kolagena lako gubi elastičnost, zategnutost i sjaj. Zato su stvoreni skin boostere koji trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Vaša koža će već nakon nekoliko tretmana izgledati čvrsto i zategnuto, zdravo i blistavo.

Skin boosteri su preparati koji nadoknađuju hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Namijenjeni su i muškarcima i ženama bez obzira na tip kože i dob. Injektiranjem ovih vrhunskih boostera pod kožu postiže se dubinska hidratacija kakvu ne pruža niti jedna krema na tržištu.

4G4A3857

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.