fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Global Eyecon

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Global Eyecon
Tretmani | nekirurški

Global Eyecon

Jeste li znali kako je koža na području oko očiju tanja od ostatka lica za 3 do 5 puta? Zato joj je potrebna posebna njega.
Kako bi vama pružili najbolje u RITZ ESTETICI nudimo Mesoestetic GLOBAL EYECON – profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju.
Kombinirani protokol za upotrebu sastoji se od različitih proizvoda: periokularnog kemijskog pilinga + transepidermalne otopine.

Global Eyecon2

Tretman se primjenjuje kod sljedećih nepravilnosti:

  • bore i fine linije
  • podočnjaci
  • vrećice ispod očiju
  • spuštene vjeđe

Daje maksimalni terepeutski učinak a minimalno  je invazivan. Proizvodi su posebno razvijeni za ovo osjetljivo područje te visoko tolerantni za oči.

Protokol tretmana

Na očišćeno područje oko očiju nanosimo 3 sloja pilinga pa ostavimo da djeluje maksimalno 3 minute. Nakon toga slijedi neutralizacija – nanošenje periokularne otopine i tretiranje Elektoporacijom ili Dermatudeom. Za kraj tretmana nanosimo Crystal fiber eye masku i ostavljamo je da djeluje 10 minuta. Preporuča se 5 tretmana.

Koliko traje jedan tretman?

Trajanje tretmana 30-40 minuta.

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.