fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

bodyshock®

Tretmani | Nekirurški | Preparati | bodyshock®
Tretmani | nekirurški

bodyshock®

Vrhunski tretman tijela 100% je prilagodljiv vašim potrebama – učinkovit je i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi. Njegova ultra koncentrirana aktivna sredstva i inovativna tehnologija adiposhock pružaju maksimalne rezultate djelujući na najčešće estetske promjene tijela. Ovaj sveobuhvatni tretman sastoji se od profesionalnog kombiniranja niza aktivnih sredstava potpuno prilagođenih osobinama pacijenta i njegovih estetskih promjena s jednom od ekskluzivnih 6 tehnika mezoestetske masaže – što ga čini vrlo učinkovitim tretmanom jer omogućuje prodiranje aktivnih preparata kroz epidermis.
bodyshock ritz estetika 2

Šest strateških područja tijela na koje učinkovito djeluje

  • Podbradak: znakovi opuštenosti zbog viška masnog tkiva.
  • Ruke: gubitak čvrstoće koji dovodi do opuštenosti tkiva.
  • Grudi: gubitak tonusa i elastičnosti zbog promjena u razini hormona, dojenja ili protoka vremena, što rezultira gubitkom čvrstoće.
  • Trbuh i bokovi: gubitak čvrstoće tkiva i lokalizirano nakupljanje masnoće na prednjem i bočnom dijelu.
  • Stražnjica: gubitak čvrstoće i znakovi opuštenosti.
  • Noge: tendencija zadržavanja tekućine i masnih čvorića, što uzrokuje takozvani efekt ‘narančine kore’.

Kako izgleda tretman?

Prvo se radi piling odabrane regije, zatim masaža, a na kraju se stavlja maska.

Koliko traje jedan tretman?

Trajanje tretmana: 60 minuta.

Paleta bodyshock proizvoda za kućnu upotrebu može se koristiti za pojačavanje i održavanje profesionalnog tretmana.

bodyshock antes 6bodyshock despues 6
bodyshock prije 3bodyshock poslije 3
bodyshock prije 7bodyshock poslije 7

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Age element

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.