fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Age element®

Tretmani | Nekirurški | Preparati | Age element

Tretmani | nekirurški

Age element®

Profesionalni sustav protiv starenja posljednje generacije nadahnut je najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom. Svaka je koža jedinstvena, stoga zahtjeva i individualizirani tretman protiv starenja. Inovativna dijagnostička tehnologija koja analizira varijable uključene u proces starenja kože, uzimajući u obzir potrebe svakog pacijenta, njegove životne navike i uvjete koje bi želio poboljšati, te definira personalizirani tretman protiv starenja. Age element obuhvaća svih 5 osnovnih faza anti-aging tretmana: Dijagnoza – Priprema – Stimulacija – Aktivacija – Pojačavanje Dakle, uključuje sve bitne faze u tretmanu protiv starenja kako bi se povećala učinkovitost tretmana. Ovakvi prilagođeni tretmani za stvaranje jedinstvenih iskustava s posebnim formulama pružaju maksimalne rezultate.
AgeElement ritz estetika 1

Prednosti Age tretmana

Genetika i način života određuju potrebe svakog tipa kože. Stoga age element® kombinira i prilagođava najnapredniju estetsku tehnologiju u jedinstvenom tretmanu protiv starenja formuliranom s epigenetskim aktivnim sastojcima. Prvi antiaging kompleks s dokazanim epigenetičkim djelovanjem: Razni uvjeti iz okoline, iskustva i način života glavni su pokretači epigenetskih mehanizama, koji istodobno ubrzavaju glavne vidljive znakove starosti.
  • Usporava starenje: Djeluje na način da modelira epigenetske mehanizme za oporavak regenerativne i proliferirajuće aktivnosti kože.
  • Korigira vidljive znakove starenja: Pruža čvršću, svjetliju i vidljivo mlađu kožu. 
  • Sadrži šikiminsku kiselinu i aktivira SIRT1 – protein mladosti.
  • Povećava ekspresiju strukturnih gena koji su uključeni u proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena, elastina i proteoglikana.
  • Ima antioksidativno djelovanje, štiti kožu od slobodnih radikala i pojačava sjaj kože.
  • Potiče dugovječnost stanica i štiti DNA.

Ostali nekirurški tretmani preparatima

Acnelan tretman

ACNELAN je inovativna metoda za lokalno liječenje kože sklone aknama i seboreične kože koja sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®.

Baby injekcije za bore

Ovaj suptilni tretman koristi injekcije protiv bora, ali pruža prirodniji izgled lica od klasičnog tretmana te omogućava veću pokretljivost lica.

Bodyshock®

Vrhunski tretman tijela koji je učinkovit i dugotrajan. Djeluje na 6 strateških područja: noge, trbuh i bočne strane, stražnjicu, ruke, podbradak i grudi.

Dermalni fileri

Prirodna svježina lica s godinama se smanjuje, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama izgledati možemo ljepše i mlađe.

Injekcije za bore

Koriste se kako bi opustili mišiće lica koji su ‘krivi’ za nastanak linija i bora na licu. Tim procesom smanjuje se kontarkcija mišića.

Kemijski pilinzi

Primjenom kemijskih pilinga potiče se uklanjanje gornjih slojeva kože, djelujući na različite slojeve kožnog tkiva kroz 3 mehanizma djelovanja.

Global Eyecon

Profesionalni tretman za ukljanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju koji daje maksimalni terepeutski učinak.

Skin boosteri

Trenutno poboljšavaju tonus kože i na najbrži način joj vraćaju elastičnost. Idealni su za pomlađivanje lica, dekoltea i ruku!

Medicinska mezoterapija

Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Priuštite svom licu prirodni koktel.

Nithya

Linija inovativnih proizvoda za strukturnu regeneraciju vezivnog tkiva dermisa i potkožnog tkiva- stimulacijom fibroblasta i neokolageneze.

Plazma tretmani

Ovaj revolucionaran tretman koristi virtualnu iglu za apliciranje dragocjenih sastojaka (trombocita, faktora rasta i matičnih stanica) u vašu kožu.

Profhilo tretmani

Zadnji hit u svijetu estetske medicine koji objedinjuje 3 tretmana za pomlađivanje – hijaluronske dermalne filere, skin boostere i mezoterapiju.