fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Elektroporacija – Medicinska mezoterapija bez igle

Tretmani | Nekirurški | Aparati | Elektroporacija

Tretmani | nekirurški

Elektroporacija – medicinska mezoterapija bez igle

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna altrernativa tradicionalnoj mezoterapiji s iglom. Popularno se naziva i no-needle mesotherapy = mezoterapija bez igle ili virtualna mezoterapija. Zahvaljujući posebnom aparatu omogućava dubinski prodor mikro i makro molekula, poput hijaluronske kiseline ili molekula kolagena – što mnogi drugi aparati ne mogu osigurati.

Prednost mezoterapije bez igle u odnosu na mezoterapiju s iglom je u tome da se radi o potpuno bezbolnoj metodi jer se radi aparatom koji nema iglice, nema rizika od infekcije, nema otoka, crvenila i hematoma, pa prema tome – nema ni potrebe za oporavkom!

Priuštite svom licu prirodni koktel – moćniji od svake kreme protiv bora! Mezoterapija pomaže prirodnim sastojcima da prodru duboko ispod površine kože, obilato je hrane i hidratiziraju. Zato se preporuča koži s prvim znakovima starenja i zreloj koži kojoj nedostaje vlage.

elektroporacija2

Što je mezoterapija?

Klasična mezoterapija jest postupak pomlađivanja koji u slojeve naše kože dovodi prirodne hranjive sastojke koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti. Ubrizgavanjem aktivnih sastojaka u kožu ubrzava se metabolizam, stvara novi kolagen i ojačava postojeći.

Tretman mezoterapije koristi se za pomlađivanje:

  • lica
  • vrata i dekoltea
  • šaka
  • tijela
u

Kako djeluje mezoterapija?

Uz pomoć mikroinjekcija (ili elektroporacijom bez iglica) ubrizgava se kombinacija vitamina, minerala, aminokiselina i ostalih aktivnih tvari direktno u srednji sloj kože (mezoderma). Ovi bogati sastojci u ciljanim područjima ubrzavaju metabolizam, potiču razvoj novog kolagena i ojačavaju postojeći. Rezultat toga je napetija koža – otporna na štetne vanjske utjecaje.
Moćni koktel zaustavlja starenje, smanjuje bore te kožu čini sjajnom i blistavom. Jedan od njegovih glavnih aktivnih sastojaka jest i hijaluronska kiselina koja na sebe veže vlagu, dok magnezij, cink i nikal imaju funkciju katalizatora u različitim energetskim procesima u stanicama. Vitamini djeluju kao antioksidativna sredstva i potiču mikrocirkulaciju, aminokiseline potiču stvaranje novih proteina a glukoza služi kao izvor energije za aktivne procese.

Tko su ‘idealni’ kandidati za mezoterapiju?

Ako je vaša koža opuštena, suha i beživotna, bez obzira ima li 25 ili 95 godina teško će joj pomoći samo krema. Zašto? Niti jedna krema ili serum ne penetrira dubinski u stanice kože nego uglavnom ostaje na njezinoj površini. Hranjive sastojke koji će vašu kožu nahraniti, osvježiti i vratiti joj prirodni sjaj potrebno je injektirati duboko u stanice.
Ako ste već isprobali dermalne filere, postoji metoda koja je vrlo komplementarna s filerima. Ako pak niste otvoreni za opciju hidriranja i pomlađivanja lica dermalnim filerima, već biste radije krenuli drugim putem, imamo rješenjei za vas – zove se medicinska mezoterapija. To je brzo i bezbolno rješenje koje kožu čini zdravijom i ljepšom iznutra i izvana.
Potrebno je svega nekoliko tretmana da se primjeti poboljšanje kože – ona je zdravija, deblja, napetija, elastična i otpornija. Jednom riječju – ljepša!

U

Kako izgleda tretman?

Prvi korak prema mezoterapiji jest pronaći iskusnog liječnika kojem možete vjerovati. Dr. Liana Ritz, oftamološki kirurg i specijalist za estetiku lica, stručno i dozirano ubrizgava aktivne sastojke na područja koja usuglasite za tretiranje. S dugogodišnjim iskustvom u brojnim estetskim tretmanima lica i pozitivnim rezultatima kod mnogih pacijenata, dr. Liana je garancija da ste – u pravim rukama.
Nakon individulane procjene vaših potreba dr. Ritz određuje koji je koktel upravo vama potreban (gotov pripravak u ampuli ili bočici), te ga ubrizga mikro injekcijama nježnim površinskim ubodima – kako bi se sastojci ravnomjerno rasporediti u koži.
Zahvat u pravilu nije bolan, ali za sve one koji su jako osjetljivi može se prije zahvati nanijeti anestetska krema na kožu. Anestezija uopće nije potrebna, a sam tretman traje vrlo kratko.

Vrijeme trajanja tretmana?

Tretman traje svega 30 minuta. 

Ostali nekirurški tretmani aparatom

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija prirodno potiče stvaranje i obnovu kolagena a već nakon prvog tretmana koža postaje vidljivo glađa, čvršća i elastičnija!

Radio Skin

Ovaj tretman predstavlja revoluciju u malim invazivnih ili minimalno invazivnim tretmanima lica i tijela za žene i muškarce!

HIFU

HIFU vrlo precizno djeluje na točno određene slojeve kože, mišića, tkiva ili masnih naslaga, izazivanjem tkiva na zagrijavanje.

Karboksiterapija

Karboksiterapija je svjetski hit u pomlađivanju, posebno popularna među stručnjacima i svjetskim zvijezdama jer je minimalno invazivna.