fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Nekirurško podizanje lica

Stanja/problemi | Lice | Nekirurško podizanje lica

Stanja/problemi | Lice

Nekirurško podizanje lica

S godinama naše lice gubi elastičnost i formu te poprima pomalo ‘obješeni’ oblik. Figurativno objašnjavajući naše lice poprima oblik trokuta, za razliku od oblika slova V koje krasi napeto i zategnuto mladoliko lice. Postoji čitav niz modernih tehnika nekirurškog podizanja lica i većina ih traje kratko tako da se osoba odmah nakon tretmana može posvetiti svojim svakodnevnim obvezama.
Za razliku od klasičnog kirurškog face liftinga, koji podrazumijeva i upotrebu anestezije, određene nuspojave i duži postoperativni oporavak, nakon nekirurškog podizanja lica nema nikakvih nuspojava a rezultati su vrlo brzo vidljivi kroz povratak izgubljenog volumena kože.
nekirursko podizanje lica ritz estetika1

Najidealniji tretmani za nekirurško podizanje lica:

  • Medicinska radiofrekvencija
  • Mesoeclat
  • Elektroporacija
  • HIFU
  • Skin booster
  • Dermalni fileri

Ostali problemi na licu

Akne

Akne

Svaka peta osoba još niz godina ima problema s aknama. U rijetkim slučajevima uopće ne dolazi do izlječenja. Od akni ne oboljevamo samo tijekom puberteta, nego sve češće i kasnije.
Oblikovanje lica

Konturiranje srednjeg dijela lica

Gubitak volumena kože lica, kao posljedica prirodnog procesa starenja, jedna je od estetskih ‘boljki’ koje najviše smetaju ne samo pripadnicama ljepšeg spola, nego sve više i muškarcima.

Hidratizacija

Konturiranje donjeg dijela lica

Estetski stručnjaci često ističu kako je dovoljan čak i samo jedan dio lica koji može popraviti cjelokupni dojam lica, a to je donji dio čeljusti. Obješen i opušten izgled najviše postara osobu.

Oblikovanje lica

Podizanje obraza

Korekcija i oblikovanje obraza trenutno je definitivno jedan od najtraženijih tretmana za pomlađivanje lica, jer može brzo i jednostavno vratiti prirodan mladolik izgled – ako se u njemu ne pretjera.
Oci

Podizanje obrva

Poznato je kako su i lijepo oblikovane obrve još jedan adut mladenačkog izgleda, no nažalost ni one nisu imune na starenje. I one se s vremenom stanjuju, sijede i prestaju rasti, a mišićno tkivo koje ih drži počinje se opuštati.

Anti Age

Vraćanje elastičnosti

Već smo istaknuli kako je opuštena koža jedan od najuočljivijih znakova starenja. Osim hormonalnih promjena, prirodnog procesa starenja, na gubitak elastičnosti kože utječe i loša prehrana, razni vanjski uvjeti, kriva njega…

Oziljci

Tanka koža lica

Istraživanja su pokazala kako je tanka koža, zbog osjetljivosti i teksture brže stari od deblje kože, no kod nje je zato efekt pomlađivanja dermalnim filerima uspješniji nego kod kod osoba s debljom kožom.
Oblikovanje lica

Perfetto face

Svi sanjamo da imamo mladoliko lice, svjež i zaglađen ten, prirodan izgled koji će nam popraviti samopouzdanje i pogled u ogledalo. Koža već nakon samo jednog tretmana može izgledati svježije, glađe i zategnutije.