fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com
ritz estetika kirurški tretmani.1
ritz estetika kirurški tretmani.3
ritz estetika kirurški tretmani.2
ritz estetika kirurški tretmani.4

Svi problemi s kožom koje možete riješiti u Ritz estetici:

N

Operacija gornji vjeđa

N

Operacija donjih vjeđa

N

Uklanjanje bradavica

N

Uklanjanje raznih tvorevina

N

Uklanjanje ksantelazmi

N

Uklanjanje ječmenaca

Kada se radi o kožnim stanjima i problemima kojima ipak ne mogu pomoći estetski tretmani i medicinski aparati – rješenje može ponuditi kirurgija. U tim slučajevima iznimno je važno prepustiti se u ruke vrhunskih stručnjaka.
Primjerice, lijep i otvoren pogled nešto je što svatko želi, no njega je često moguće dobiti jedino kirurškim putem. Zato u RITZ ESTETICI operacije na periokularnoj regiji rade isključivo oftalmolozi. Oftalmološki kirurzi koji rade blefaroplastiku tj. korekciju očnih vjeđa najbolji su izbor jer izvrsno poznaju fiziologiju oka i imaju mjeru. Do željenih estetskih rezultata stižu uz očuvanje funkcije oka.
S obzirom da su oko i periokularna regija područje rada oftolmologa, logično je da je najbolji izbor za operaciju vjeđa baš oftalmolog.
Također, mnoštvo malih bradavica na koži lica, vrata, dekoltea ili na nekom drugom dijelu tijela moguće je brzo ukloniti radio skalperom. No, kod većih bradavica i drugih vrsta kožnih tvorevina preporuka je kiruško odstranjivanje.
Pacijenti se često žale na ksantelazme – žućkaste izrasline u unutrašnjem kutu oka ili oko samog oka koje su građene od kolesterola. I njih je moguće ukloniti jedino kirurškim putem.