fbpx
+385 91 601 3708 info@ritz-estetika.com

Hidriranje boosterima

Stanja/problemi | Usne | Hidriranje boosterima
Stanja/problemi | Usne

Hidriranje boosterima

Skin boosteri za usne hidriraju, vraćaju prirodni volumen usana te ublažavaju sitne bore. U velikoj mjeri osiguravaju dugotrajnu vlažnost te unutarnju hidrataciju. Zanimljivo je da skin boosteri ne dodaju volumen usnama poput dermalnih filera, nego im je primarna funkcija nadomjestiti hijaluronsku kiselinu koju je tijelo prestalo prirodno proizvoditi. Ovisno o boosteru aplicira se u 1-2 dolaska a učinak traje 6-9 mjeseci.

Ostali problemi na usnama

Usta

Volumen usana

Korekcija usana jedan su od najvećih trendova u kozmetičkoj i estetskoj industriji. Trend se, zahvaljujući razlititim tretmanima, proširio ne samo među celebrity osobama, nego i među mlađim ženama.

Oblikovanje lica

Spušteni kutovi usana

Starenjem opušta se koža na licu, a mišićno tkivo slabi i labavi. Dodatno nas postaraju jer vizualno doprinose tome da izgledamo stalno nesretni ili ljuti. Posljedica je to i gubitka kolagena i elastina.
Oblikovanje lica

Bore oko usana

Glavni uzroci razvoja bora oko usana su sunce i pušenje, ali i drugi vanjski faktori, poput hladnoće, smoga i prehrane. Naborane usne karakteriziraju sitne uspravne bore koje se pojavljuju preko gornje i donje usne.